19.04.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Явно САЩ и евророзовите му съюзници не осъзнават реалността. Специално САЩ не губят нищо освен авторитет – войните не се водят на тяхна територия /никога не са се водили освен гражданската им война/, те не пращат войски, а само наливат бензин в огъня и продават оръжие. Защото войната е техният бизнес и ако спрат войните по света, фалитът на държавата САЩ ще бъде доста бърз.

Нидерландия, общо с население около 17 милиона /колкото населението на Москва и Санкт Петербург/, се репчи и показва мускули на Русия също като уличен побойник в началото на кариерата му, който още не е осъзнал на кого може и на кого не може да посяга.

Като гледаме историята, Нидерландия е била нападана от Германия – във Втората световна война. Но сега е готова със същата тази Германия да тръгва да се бие с Русия – защо, не става много ясно, но човечецът заявява, че Русия разбирала само от езика на силата. По един извратен начин, той е напълно прав: както се вижда, обединените сили на САЩ и ЕС да въоръжават и обучават Украйна да се бие срещу Русия, отидоха в канавката. Русия знае как се отбранява, а САЩ и розАвите му съюзници дори нямат понятие какви са възможностите на държава, която векове наред е била първостепенна военна сила и винаги е завоювала победи. Русия разбира, че такива като този розАв генерал разбират само от сила, тоест от ошамарване. И както се казва, който каквото си търси, обикновено си го намира.

САЩ и ЕС упорито дърпат заспалата руска мечка за опашката в бърлогата й. Въобразяват си, че ще ги жали, както жали Украйна, в която има много русияни и хора, които насила са въвлечени от правителството си във война. И какво ще правите, когато събудите мечката, розАви понита?

Елена Гунчева-Гривова